POVEZUJE SAVREMENU SRPSKU I MAĐARSKU UMETNIČKU SCENU
Uncategorized @sr

Take me somewhere nice

Objavio 19. oktobra 2019. 5 novembra, 2019 No Comments
Festival Cinema Now biće bogatiji i za ostvarenje pod naslovom Take me somewhere nice, koje nam preko Bosne i Hercegovine stiže iz Holandije.

Na pragu zrelosti, Alma napušta dom svoje majke u Holandiji i putuje u rodnu Bosnu kako bi posetila oca kojeg nikada nije upoznala. Stvari od početka ne idu po planu. Njen rođak Emir priređuje joj hladan doček i ismeva njen lagodan život na Zapadu. Istovremeno, neporeciva seksualna privlačnost gura Almu u strastvenu vezu s Emirovim najboljim prijateljem, problematičnim Denisom. Iako se prepreke na koje nailazi gomilaju, Alma se neustrašivo drži svoga plana da pronađe oca. Nošeni bezbrižnom mladalačkom energijom i naletom zrele spoznaje, buntovni trojac se upušta u avanturu krenuvši na putovanje kroz uzbudljivu unutrašnjost Bosne, koje iz trenutka u trenutak postaje sve više nepredvidivo. Tokom putovanja, Alma će naučiti da prihvati i shvati sebe, te prigrli izazove na koje nailazi.
Režiju i svenario za ovaj film potpisuje mlada rediteljka Ena Sendijarević, a glavne uloge tumače Sara Luna Zoric, Lazar Dragojevic i Ernad Prnjavorac.
Više o Cinema Now pročitajte NA OVOM LINKU.
Projekat Cinema Now Udruženje Cinema City realizuje u saradnji sa Fondacijom ,,Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kuture”.