POVEZUJE SAVREMENU SRPSKU I MAĐARSKU UMETNIČKU SCENU
DogađajiVesti

Repetitor dolaze na Cinema Now festival!

Objavio 17. septembra 2019. 27 septembra, 2019 No Comments
Kultni garažni, post punk trio Repetitor nastupiće 27. oktobra na zatvaranju  dvodnevnog pop-up festivala Cinema Now, koji organizuje Udruženje Cinema City u kulturnoj stanici Svilara.

Cinema Now je događaj koncipiran kao spoj filma, muzike i vizuelne umetnosti.

Dobri filmovi, energične svirke, razgovori sa umetnicima, atraktivna lokacija obleležiće poslednje dane oktobra u Novom Sadu.

Prvi od bendova koje predstavljamo je beogradski Repetitor, bez sumnje jedan od najuzbudljivijih live bendova iz naše zemlje. Repetitor su veoma aktivni koncertno i poslednjih godina obišli su veliki broj festivala u inostranstvu kao što su recimo Sziget, Eurosonic, In Music i mnogi drugi, a nasupali su čak i u Kini i Rusiji!

Repetitor iza sebe imaju tri sjajna albuma: Sve što vidim je prvi put (Odličan Hrčak, 2008), Dobrodošli na okean (Moonlee Records, 2012) i Gde ćeš (2016) koji su dobili odlične ocene od strane kritičara.

Njihov zvuk spaja oštar rock‘n’roll, post punk i druge srodne žanrove, a u stilu se oseti uticaj brojnih domaćih i internacionalnih uzora.

Repetitor čine Milena Milutinović, bubanj, Ana-Marija Cupin, bas i glas, i Boris Vlastelica, gitara i glas.

Projekat Cinema Now Udruženje Cinema City realizuje u saradnji sa Fondacijom ,,Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kuture”.
Više o Cinema Now događaju pročitajte NA OVOM LINKU.