POVEZUJE SAVREMENU SRPSKU I MAĐARSKU UMETNIČKU SCENU
Događaji

Producentski forum u Novom Sadu

Objavio 15. maja 2019. 22 avgusta, 2019 No Comments

Producentski forum, koji će biti održan tokom Gradić festa od 28. do 30. avgusta u Novom Sadu, okupiće na tribinama i radionicama producente iz raznih oblasti. Organizatori događaja, filmski producenti, menadžeri u kulturi, pozorišni producenti okupiće se i tokom dva dana razgovarati o različitim temama iz svoje oblasti sa stručnjacima za produkciju!

 

Ako radite nešto slično i želite da upoznate ljude iz svoje oblasti, naučite nešto od njih, pa čak i razvijete neku buduću saradnju – prijavite se!

Putne troškove, hranu i smeštaj za dva dana (28. i 29. avgust) plaća organizator – udruženje Cinema City, tako da vi samo treba da budete otvoreni za nova iskustva, ljude, teme, znanje i uživanje!

Rok za prijavu na Producentski forum je 20. avgust.

Ovde možete da se prijavite: http://bit.ly/ProducersForum

Tokom Producentskog foruma u Novom Sadu održava se i Gradić fest i u okviru njega i Festival uličnih svirača! U jednom delu grada koji se zove Gradić, sa veoma starim zgradama i ušuškanim ulicama, ulični izvođači donose drugačiju i posebnu atmosferu i energiju. Tokom tri dana trajanja festivala, Gradić će ponovo postati umetnički okrug na čijim će se ulicama naći muzika, filmovi, pozorište, izložbe i predstave.

Uživajte u ozbiljnim diskusijama o menadžmentu u kulturi tokom dana i neverovatnoj muzici i iskustvima na ulicama tokom noći!