POVEZUJE SAVREMENU SRPSKU I MAĐARSKU UMETNIČKU SCENU
Događaji

K3CI Producentski forum – ko, šta, kada, gde, kako i zašto

Objavio 12. avgusta 2019. 22 avgusta, 2019 No Comments

Producentski forum, koji će biti održan tokom Gradić festa od 28. do 30. avgusta u Novom Sadu, okupiće na tribinama i radionicama producente iz raznih oblasti koji će predstaviti učesnicima tokom dva dana i na deset sesija ceo proces upravljanja nekim događajem/festivalom.

Biće ovo prilika da učesnici sa ekspertima iz raznih oblasti prođu kroz četiri osnovne faze u produkciji: inicijacija, razvoj i planiranje, realizacija i zatvaranje projekta i evaluacija.

Producentski forum će biti događaj na kojem će organizatori događaja, filmski producenti, menadžeri u kulturi, pozorišni producenti razgovarati sa stručnjacima za produkciju o različitim temama vezanim za organizaciju događaja kao što su: programski i prostorni koncept, selekcija programa, hospitality, marketinški plan i kampanja, fund raising, finansije, programska i izvršna produkcija.

Budite i vi učesnik Producentskog foruma, naučite nešto novo, razmenite iskustva i znanja, razvijte neku buduću saradnju – prijavite se do 20. avgusta na ovom linku: http://bit.ly/ProducersForum.

Putne troškove, hranu i smeštaj za dva dana (28. i 29. avgust) plaća organizatorudruženje Cinema City, tako da vi samo treba da budete otvoreni za nova iskustva, ljude, teme, znanje i uživanje!

Da podsetimo, tokom Producentskog foruma u Novom Sadu održava se i Gradić fest i u okviru njega i Festival uličnih svirača! U jednom delu grada koji se zove Gradić, sa veoma starim zgradama i ušuškanim ulicama, ulični izvođači donose drugačiju i posebnu atmosferu i energiju. Tokom tri dana trajanja festivala, Gradić će ponovo postati umetnički okrug na čijim će se ulicama naći muzika, filmovi, pozorište, izložbe i predstave.

Uživajte u ozbiljnim diskusijama o menadžmentu u kulturi tokom dana i neverovatnoj muzici i iskustvima na ulicama tokom noći!